Η Βίβιαν Σαμούρη στο Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών» (ΦΩΤΟ)

18/09/2023 | 14:07

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών», που διοργάνωσε ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Η Αντιδήμαρχος στον χαιρετισμό της τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την δράση αυτή που έχει σαν κατεύθυνση να πολλαπλασιάσει τους εθελοντές δότες μυελού των οστών και να καταδείξει ότι μέσα από μια απλή διαδικασία μπορεί ο καθένας από εμάς να χαρίσει ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας, σε ένα παιδί. Και σώζοντας ένα παιδί, σώζεις την ίδια την ζωή, σώζεις το μέλλον.

Θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο της μικρής Άννας- Αποστολίας, που κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα γιατί βρέθηκε δότης συμβατός.

Το γεγονός αυτό, αυτό αποτελεί το πιο φωτεινό παράδειγμα και το πιο ηχηρό μήνυμα για όλους μας, καθώς η ιστορία της συγκινεί και προτρέπει τον κάθε άνθρωπο, να θελήσει να γίνει Δότης Μυελού των Οστών. Καλή δύναμη σε όλους».

Η Βίβιαν Σαμούρη στο Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών» (ΦΩΤΟ)

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή