Η Βίβιαν Σαμούρη στο Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών» (ΦΩΤΟ)

18/09/2023 | 14:07

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στο Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών», που διοργάνωσε ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Η Αντιδήμαρχος στον χαιρετισμό της τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές για την δράση αυτή που έχει σαν κατεύθυνση να πολλαπλασιάσει τους εθελοντές δότες μυελού των οστών και να καταδείξει ότι μέσα από μια απλή διαδικασία μπορεί ο καθένας από εμάς να χαρίσει ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας, σε ένα παιδί. Και σώζοντας ένα παιδί, σώζεις την ίδια την ζωή, σώζεις το μέλλον.

Θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο της μικρής Άννας- Αποστολίας, που κατόρθωσε να ξεπεράσει το πρόβλημα γιατί βρέθηκε δότης συμβατός.

Το γεγονός αυτό, αυτό αποτελεί το πιο φωτεινό παράδειγμα και το πιο ηχηρό μήνυμα για όλους μας, καθώς η ιστορία της συγκινεί και προτρέπει τον κάθε άνθρωπο, να θελήσει να γίνει Δότης Μυελού των Οστών. Καλή δύναμη σε όλους».

Η Βίβιαν Σαμούρη στο Φεστιβάλ «Γίνε Δότης Μυελού των Οστών» (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης