Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Συντεταγμένα απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

18/09/2023 | 15:43

Σε δηλώσεις μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές συνεντεύξεις προχώρησε μετά το πέρας του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος αναφέροντας:

«Η τεράστια για τα δεδομένα της συγκυρίας συμμετοχή στις εσωκομματικές μας εκλογές είναι αναμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής και η παρακαταθήκη για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ». Και πρόσθεσε:«Όποιο και να είναι τοαποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, οφείλουμε από αύριο κιόλας να ανταποκριθούμε στην απαίτηση της ζώσας κοινωνίας για μια συντεταγμένη πορεία και μια ισχυρή αντιπολίτευση απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη». Επεσήμανε επίσης με νόημα ότι «η δημοκρατία και οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι «λάστιχο» για να το προσαρμόζουμε κάθε φορά στα μέτρα μας». Τέλος, τόνισε με έμφαση ότι «το μήνυμα της εσωκομματικής κάλπης είναι ξεκάθαρο: Ανασυγκρότηση και ενωτικό πρόταγμα για μια κυβερνώσα προοδευτική και αριστερή παράταξη».

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)