Μαριάντα Πιερίδη: Η πρώτη αντίδραση μετά την είδηση για σύννεφα στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Δύσκολες στιγμές βιώνει το τελευταίο διάστημα η Μαριάντα Πιερίδη καθώς περνάει μια σοβαρή κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε τόσο η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα 18/9 μέσα από την εκπομπή της, αφού όπως αποκάλυψε, ήρθε σε επικοινωνία με την τραγουδίστρια, καθώς και πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην εκπομπή.

«Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν μια δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δυο αυτό το καλοκαίρι, δημιούργησαν χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθούν να δουν τι έφταιξε και να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή τους», είπε χαρακτηριστικά πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του ζευγαριού.

Η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία μίλησε στην εκπομπή, έδειχνε να είναι αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

«Δε μπορώ να πω κάτι για τη συγκίνησή μου στην εκπομπή. Είναι πολύ προσωπικό» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για το unfollow στον Δημήτρη Κατριβέση, εκείνη εμφανώς συγκινημένη απάντησε, «Σταμάτα» και αποχώρησε.

govastileto.gr