Η Σίσσυ Χρηστίδου για τη διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη - «Δεν μιλάω και οι λόγοι είναι σοβαροί»

 

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο στον αέρα της έκτης σεζόν, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη, την ανανεωμένη της εικόνα και τα παιδιά της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου μετά το τέλος της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια του MEGA ρωτήθηκε για την ανανεωμένη εικόνα της και την προσωπική της ζωή.

«Δεν άλλαξε κάτι από τότε που έκλεισε η σεζόν. Ουσιαστικά, έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες αυτή η αλλαγή αλλά θεωρώ ότι πρέπει να περάσουμε σε ένα στάδιο που δεν πρέπει να το συζητάμε. Νιώθω λίγο άσχημα όταν γίνεται αυτό. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αισθάνομαι πως έχουμε φύγει από αυτή την εποχή που πρέπει να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για τον εαυτό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ο μεγάλος μου γιος είναι 15 χρονών. Δεν μας δίνει σημασία. Ο μικρός ακόμα κάθεται. Μία χαρά. Θα δούμε τώρα πώς θα πάει. Μετράω τα χρόνια του μεγάλου. Πώς περνάνε έτσι τα χρόνια», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Είναι πολύ γενικά αυτά που είπα και δεν σκοπεύω όπως ξέρετε να μιλήσω. Και είναι πάρα πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και σοβαροί

«Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή, εξήγησα επαρκώς γιατί δεν μιλάω. Αλλά δεν μίλησα. Είναι πολύ γενικά αυτά που είπα και δεν σκοπεύω όπως ξέρετε να μιλήσω. Και είναι πάρα πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και σοβαροί. Θεωρώ ότι δεν αφορούν και κανέναν. Δεν είναι μόνο ότι θέλω να προστατέψω το περιβάλλον που είναι γύρω από τα παιδιά μου. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον. Ενδεχομένως κι εγώ στη δική σας περίπτωση, στην άλλη πλευρά, αν αφορούσε κάποιον άλλο αυτή η ιστορία, το ίδιο θα έπαιζα κι εγώ το θέμα… Για μένα είναι πιο σημαντικό να προστατευτούν αυτά τα παιδιά από το να προστατευτεί η εικόνα η δική μου ή του πρώην συζύγου μου», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εκτιμώ πολύ τον σεβασμό που έχετε δείξει»

«Εκτιμώ πολύ τον σεβασμό που έχετε δείξει σε αυτή την ιστορία, μετά τις επιστολές και τις παρακλήσεις μου. Γιατί εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ με τα Μέσα για να καθοδηγήσω ή να δώσω κατευθύνσεις ποτέ. Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική γιατί κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι. Οπότε εκτιμώ ότι τη μοναδική φορά που ζήτησα αυτόν τον σεβασμό, τον πήρα και τον κρατάω… Και τον χρωστάω σε όλους», συμπλήρωσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ