Τροχαίο δυστύχημα στην Λιβύη: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τους 5 νεκρούς της ελληνικής αποστολής

18/09/2023 | 09:43

 

Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας κήρυξε τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μετά το θάνατο 5 Ελλήνων στο τροχαίο δυστύχημα με την ελληνική αποστολή στην Λιβύη.

Οι σοροί των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων έφτασαν από την Λιβύη στην Ελλάδα νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18.08.2023).

Επίσης υπάρχουν αναφορές για 7 τραυματίες, ενώ η ΕΡΤ έκανε λόγο για 14 τραυματίες. 

https://www.newsit.gr/

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)