Ντρου Μπάριμορ: «Βαθιά απολογητική» σταματά το σόου της, μέχρι τη λήξη της απεργίας

 

 

Δεν θα επιστρέψει με τη φετινή πρεμιέρα του «The Drew Barrymore Show» η ηθοποιός, μέχρι να λήξουν οι μαζικές κινητοποιήσεις από τα συνδικάτα των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

Η Ντρου Μπάριμορ, με ανάρτησή της στο Instagram, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, εξηγεί γιατί προχωρά σε αυτή την απόφαση, ενώ μια εβδομάδα ακριβώς πριν είχε υπεραμυνθεί της επιστροφής της εκπομπής της.

Τα συνδικάτα των σεναριογράφων, Writers Guild of America (WGA), και των ηθοποιών, SAG-AFTRA, συνεχίζουν την απεργία τους διεκδικώντας καλύτερες αμοιβές και διασφάλιση των δικαιωμάτων τους έναντι της χρήσης τεχνητής νοημοσύνης, και προοδευτικά στο πλευρό τους στέκονται όλο και περισσόρεροι δημιουργοί και καλλιτέχνες.

Η 48χρονη σταρ έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram που αριθμεί 17,3 εκατομμύρια ακόλουθους, «Σας άκουσα όλους και αποφάσισα να σταματήσω την πρεμιέρα του σόου μέχρι να λήξει η απεργία».

«Ειλικρινά ελπίζω να δοθεί μια λύση για ολόκληρη τη βιομηχανία πολύ σύντομα.»

Δριμεία κριτική

Η ίδια συνέχισε στη δήλωσής της «Δεν έχω λόγια να εκφράσω τις βαθύτερες απολογίες μου σε όποιον έχω πληγώσει, φυσικά, από την απίστευτη ομάδα μου που εργάζεται στο σόου και το έχει κάνει αυτό που είναι σήμερα. Πραγματικά προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να προχωρήσουμε. Και ειλικρινά ελπίζω να δοθεί μια λύση για ολόκληρη τη βιομηχανία πολύ σύντομα.»

Η Ντρου Μπάριμορ που είναι η οικοδέσποινα του ομώνυμου σόου από το 2020, υπέστη δριμεία κριτική, όταν αρχικά αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά η εκπομπή της, παρά τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις που λαμβάνουν χώρα στη βιομηχανία του θεάματος.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης