Πάτρα: Επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια ίδρυσης του συλλόγου ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ (ΦΩΤΟ)

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας ,ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ, γιόρτασε το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ,10 χρόνια ενημέρωσης ,ευαισθητοποίησης & πρόληψης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Τηνεπετειακή χρονιά των 10  χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστοRoofGardenτου ξενοδοχείουMyWay  , τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη του συλλόγου αλλά και εκπρόσωποι φορέων ασθενών , της τοπικής αυτοδιοίκησης ,των φαρμακευτικών εταιρειών και υποψηφίων των επικείμενων εκλογών.

Σε μια βραδιά ανασκόπησης , γεμάτη συγκίνηση και συναίσθημα ξετυλίχθηκε η πορεία των 10 χρόνων του Συλλόγου που ξεκίνησε το 2013 . Η γιορτή αυτή ντύθηκε με video που έφερε την υπογραφή του έργου των 10 χρόνων της Ζωής Γλυκιάς ,αναπολώντας την αξιοπρέπεια ,την δύναμη ψυχής ,την ανιδιοτέλεια αλλά και τη δέσμευση του συλλόγου για την συνέχιση του έργου.

Σε αυτή τη βραδιά ανακοινώθηκε και η συνεργασία του συλλόγου με τον Οργανισμό MakeaWish  για την πραγματοποίηση ευχών των παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη . Η κυρία Ζαφειροπούλου Αθηνά ,Leader Εθελόντρια του οργανισμούMakeaWish στην περιοχή μας ,ανάφερε τον σκοπό των ευχών και ακούστηκε και ένα ηχητικό μήνυμα  από ένα παιδί με Σακχαρώδη Διαβήτη  που έζησε την εκπλήρωση της ευχής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσέφερε βραβείο τιμής ένεκεν στον δημιουργό του λογότυπου του κύριο Λουκάκη Γεώργιο και έπειτα στις φαρμακευτικές εταιρείεςΦαρμασέρβΛίλλυ ,AbbottΗellas,ΑscensiaDiabetesCare ,Βιορυθμός ,MenariniDiagnosticsHellas,NovoNordiskHellas,ΗemoglobeHellas που όλα αυτά τα χρόνια είναι αρωγοί των δράσεων του.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου επιφύλαξαν μία έκπληξη στην πρόεδρο του συλλόγου κα Γούλα Βασιλικη ,τιμώντας τη για την 10ετή προσφορά της στο σύλλογο .

Την επετειακή αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους , ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρώνκ.κ. Χρυσόστομου ,πατήρ Ειρηναίος Σωτηρόπουλος ,ο βουλευτής Αχαΐας κύριος Φωτήλας Ιάσωνας , ο ΑντιπεριφερειάρχηςΑχαΐας κύριος  Μπονάνος Χαράλαμπος ,ο ΑντιπεριφερειάρχηςΣυντονισμού,Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  κύριος Παπαδόπουλος Τάκης η Αντιδήμαρχος Υγείας  κυρία Σαμούρη Βίβιαν, η Πρόεδερος του Ιατρικού Συλλόγου κυρία Μαστοράκου Άννα , η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Παίδων Καραμανδάνειου κυρία Ρηγοπούλου Ασπασία και ο κύριος Χαροκόπος Αντώνης ,Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος & Νοτίων Νήσων όπου είναι και ο συνιδρυτής του συλλόγου μας.

Μαζί μας παρευρέθησαν  η κα Παπαϊωάννου Τασία  και η κα ΣπυροπούλουΡάνια από τη Φλόγα ,η κα Δεμερτζή Ελένη από το σύλλογο Ατόμων με ΝοσοCrohn& Ελκώδους κολίτιδας Αχαϊας , η κα Στεφανάκη Αγγελική και Χυτοπούλου Ρένα από το Αλμα Ζωής ,η κα Κουργιαλή Κωνσταντίνα και η κα Μετάνοια Κρυσταλία από την ΕΕΑΣΚΠ , η κυρία Θεοδωροπούλου Ελευθερίας από την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.  και η κυρία Βαμβακά Παναγιώτα Πρόεδρος της βυζαντινής χορωδία « Πανύμνητος» . Μαζί μας παρέστη και ο Επίκουρος Καθηγητής Γενικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών κύριοςΠλώτας Παναγιώτης.

Αρκετοί ήταν και οι υποψήφιοι των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών που τίμησαν με την παρουσία τους την επετειακή μας χρονιά .Η κυρία Ντάτσικα Γεωργία , η κυρία Γεωργακοπούλου Χαρά , η κυρία Σιώρου Μάχη ,ο κύριος Χρυσανθακόπουλος η κα. Οκτάρα Μαρία και ο κύριος Γιαννίκας Χρήστος.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε και την παρουσία  του κυρίου Κομκοτού Παντελή  , του κυρίου Γουβάκη Παναγιώτη ,πρόεδρο αθλητικού συλλόγου Αραχωβιτίκων , την κυρία Βέργη Κατερίνα , την κυρία Βασιλοπούλου Ελένη  ,την κυρία Σάνη Πέττα ,τις κυριες  Γεωργίου Σπυριδούλα &Καραβούλια Νίκη από τον Πολιστιτικό Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΕ  και την κυρία Γούλα Θεοδώρα Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ευρυτάνων Ναυπακτίας.

Hβραδιά εξελίχθηκε σε μια βραδιά γεμάτη μουσική με το ηχόχρωμα τη μπάντας ΔΙΣ ΑΡΕΣΤΟΙ ,όπου ο ΝίκοςΦράγκος με την υπέροχη φωνή του , ο Παναγιώτης Αθανασίου με το μελωδικό του σαξόφωνο και ο ΓιάννηςΚριβέρης στα πλήκτρα ,μας ταξίδεψαν σε γνωστά ακούσματα και έκαναν τη βραδιά ονειρική .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθησαν και έκαναν μοναδική την επετειακή αυτή γιορτή και φυσικά το προσωπικό του ξενοδοχείου<MYWAY> για την άψογη και άρτια  συνεργασία .

Συχεχίζουμε δυναμικά για τα επόμενα 10 χρόνια με το σύνθημα:  ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης