Τρεις τραυματίες σε τροχαία ατυχήματα στην Πάτρα! Πού συνέβησαν (ΦΩΤΟ)

Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στη συμβολή των Πέντε Δρόμων, στην Πάτρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το τροχαίο τραυματίστηκαν τα δυο άτομα που επέβαιναν στο δίκυκλο. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, σημειώθηκε σύγκρουση δύο οχημάτων, στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Κοραή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό νεαρής που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στο άλλο όχημα επέβαιναν και δύο παιδιά τα οποία δεν τραυματίστηκαν.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)