Σκοτώθηκε παιδάκι από συντρίμμια αεροσκάφους στην Ιταλία

17/09/2023 | 16:26

Στην Ιταλία τραγική κατάληξη είχε μια αεροπορική επίδειξη όταν αεροσκάφος συνετρίβη κοντά σε δρόμο και τα συντρίμμια σκότωσαν ένα παιδάκι σε διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ τραυμάτισαν σοβαρά το αδελφάκι του.

Ένα από τα αεροπλάνα του σμήνους επιδείξεων χάνει ύψος, ο πιλότος εκτινάσσεται και το μαχητικό συντρίβεται σαν μια πύρινη μπάλα στο διάδρομο.

Ο πιλότος σώθηκε όμως, φλεγόμενα συντρίμμια χτυπούν το ΙΧ μιας οικογένειας που περνά εκείνη τη στιγμή δίπλα από το αεροδρόμιο του Τορίνο.

Σκοτώθηκε ένα κοριτσάκι πέντε ετών, ενώ ο δωδεκάχρονος αδερφός της και οι γονείς τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται με εγκαύματα.

Το σμήνος επιδείξεων έκανε πρόβα για την επέτειο της 17ης Σεπτεμβρίου για τα 100 χρόνια της πολεμικής αεροπορίας της Ιταλίας. Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια του δυστυχήματος, όμως ιταλικά μέσα αναφέρουν ότι το αεροσκάφος πιθανότατα έπεσε λόγω σύγκρουσης με σμήνος πουλιών.

megatv.com

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή