Η Μάχη και οι φίλοι της «πλημμύρισαν» τον «Αστέρα»! (ΦΩΤΟ)

Πλημμύρισε ο «Αστέρας» με κόσμο χθες για τη Μάχη Σιώρου, σε μία συγκέντρωση που θύμιζε άλλες εποχές, η οποία ταυτόχρονα όμως ήταν και πολύ διαφορετική από τις κλασικές προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Κατ’ αρχήν, μπορεί  η αίθουσα του ξενοδοχείου να γέμισε ασφυκτικά, όμως όσοι βρέθηκαν εκεί, ήσαν φίλοι της Μάχης, άνθρωποι που τη γνωρίζουν και την εκτιμούν από την πολυετή δουλειά και προσφορά της στον πολιτικό και κοινωνικό στίβο, αν και όχι στην «πρώτη γραμμή», αλλά ως πολύτιμη συνεργάτιδα βουλευτών και υπουργών.

Έπειτα, ναι μεν τη συγκέντρωση τη διοργάνωσε η Μάχη ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Κώστα Σβόλη («Πάτρα Ενωμένη»), πλην όμως η ίδια μίλησε λίγο, αφού περισσότερο θέλησαν να μιλήσουν… οι άλλοι για αυτή!

Συγκεκριμένα, για τη Μάχη Σιώρου, ως στενή του συνεργάτιδα, μίλησε ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος, Κώστας Σβόλης, μίλησε για την Μάχη που… μάχεται τώρα για την Πάτρα. Ακόμα, η Τασία Μανωλοπούλου, με το δικό της, ευθύβολα ανθρωποκεντρικό ύφος, περιέγραψε τη Μάχη ως άνθρωπο, ενώ για την επί δεκαετίες φίλη και συναγωνίστριά τους, μίλησαν επίσης, η Αρίστη Ιγγλέση και ο Τρύφωνας Παχής.

Όσο για τη Μάχη; Συγκινημένη από αυτή την μεγάλη παρέα και τις τόσες όμορφες κουβέντες που άκουσε, ευχαρίστησε τους πάντες και τόνισε πως η απόφασή της να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, εκπορεύθηκε από την ανάγκη να αλλάξει το «πρόσωπο» της Πάτρας προς το καλύτερο και μαζί με την πόλη, η ζωή των φίλων και των συμπολιτών της. «Το κάνω με πολύ αγάπη και πείσμα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου. Και το κάνω με πολλούς αγαπημένους φίλους σαν κι εσάς που είστε τώρα εδώ. Γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που ξέρουν τι σημαίνει Πάτρα και έχουν όρεξη να δουλέψουν για την Πάτρα» ανέφερε μεταξύ άλλων…

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ