Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετά τους 2 γιους ήρθε και η κορούλα

 

 

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς η σύντροφός του Mariah έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η οικογένεια μεγάλωσε

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο γιους, τον Λίαμ Τσαρλς και τον Μάβερικ Σάι και πλέον κρατάει στα χέρια του, το νέο μέλος της οικογένειας του, η οποία θα πάρει το όνομα Εύα Μπρουκ.

Η υποδοχή της κορούλας

Ο Γιάννης και η Μαράια έχουν ακόμη δύο αγόρια, τον 3χρονο Λίαμ και τον 2χρονο Μάβερικ

Η ανάρτηση στο Instagram

«Καλωσόρισες σπίτι Εύα Μπρουκ Αντετοκούνμπο. Το κοριτσάκι του μπαμπά και μικρή αδερφή των αδερφών της» έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν λίγες ημέρες συμμετείχε στο podcast «48 minutes» και μίλησε για τη σχέση του με τη Νιγηρία.

«Έχω τις αξίες και τις αρχές της Νιγηρίας. Άλλωστε οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί και έχω μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Βέβαια εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, με την ευρωπαϊκή νοοτροπία, οπότε έχω στοιχεία και από τις δύο πλευρές», είπε ο σούπερ σταρ των Μπακς.

Ένα ακόμη μέλος στην οικογένεια του διάσημου αθλητή

Το πρόσφατο ταξίδι του στη Νιγηρία

«Η περίπτωση μου μοιάζει λίγο με του Ολάζουον γιατί και εκείνος αν και Νιγηριανός αντιπροσώπευε περισσότερο το αμερικάνικο κομμάτι του. Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω. Το καλοκαίρι πήγα και με τη μητέρα μου, συνάντησα τους συγγενείς μου. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει με την Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός, Αφρικανός».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης