Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που αποκάλυψε τον χωρισμό του μετά από 3,5 χρόνια

 

 

Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Στάνκογλου, το πρωί του Σαββάτου 16/9. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Ναυάγιο» που θα πρωταγωνιστεί φέτος στο Mega αλλά και για το διαζύγιό του, γεγονός που κατάφερε να κρατήσει κρυφό για 3,5 χρόνια.

«Το ότι το κράτησα κρυφό έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Το κρατάς, γιατί να το πεις; Γιατί να τα μοιραστείς όλα με τον κόσμο; Δεν έχει νόημα. Έτσι δεν είναι; Εσύ τα μοιράζεσαι όλα;» απάντησε ο Γιάννης Στάνκογλου στον Νίκο Συρίγο.

«Επέλεξα να το πω τώρα γιατί ήταν ένα πράγμα που θα γινόταν ούτως ή άλλως. Νιώθω ότι και επειδή τα παιδιά μου ξέρουν και γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει και όλα καλά. Ένας από τους λόγους που μίλησα τώρα για τον χωρισμό μου είναι γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά μου. Μιλήσαμε, κάναμε κουβέντες μαζί τους. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν λένε πολλά πράγματα, δείχνουν όμως. Το θέμα είναι πως εσύ τους προσεγγίζεις και με τι τρόπο το εξηγείς. Ειδικά όταν και οι δύο γονείς είναι εκεί – γιατί εμείς έχουμε και συνεπιμέλεια – οπότε τα παιδιά από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί ο κόσμος να χαλάσει.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης