Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εισέβαλε στο πλατό του «Χαμογέλα και Πάλι»: «Ψάχνω για δουλειά, γι’ αυτό ήρθα»

16/09/2023 | 21:44

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εισέβαλε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για να ευχηθεί στη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της για την πρεμιέρα τους. Η παρουσιάστρια με τον που τον είδε τον πήρε σφικτά στην αγκαλιά της.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην παίκτης του Survivor All Star ήταν μέλος της εκπομπής, ωστόσο αποχώρησε πριν δύο σεζόν, καθώς πήρε μέρος στο Asia Express μαζί με τον Fipster όπου και αναδείχθηκαν νικητές.

«Κύκλους κάνει η ζωή! Αν θες να επιστρέψεις η πόρτα είναι ανοιχτή. Πάντα θα σε περιμένουμε» του είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Αν δεν έχω να κάνω τίποτα κανένα Σαββατοκύριακο, θα έρχομαι εδώ. Ψάχνω για δουλειά, γι’ αυτό ήρθα, αν έχεις να μου προτείνεις κάτι» ανέφερε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

govastileto.gr

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ