Σπανούλης: «Για αυτό πήγα στον Ολυμπιακό»

16/09/2023 | 14:05

Τον λόγο για τον οποίο επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό το 2010 αποκάλυψε ο Βασίλης Σπανούλης, στο πλαίσιο της αυριανής εκδήλωσης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ στο πρόσωπό του.

«Εκείνη τη στιγμή ο Ολυμπιακός, τα τελευταία 15 χρόνια, ήταν πίσω σε τίτλους. Μία ομάδα με τόσο πολύ κόσμο, με εκατομμύρια κόσμο… Πάντα ήθελα να πάω σε μία τέτοια ομάδα. Και από την εποχή που ήμουν στο Μαρούσι, ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, αλλά χάλασε η μεταγραφή. Και μετά το NBA ήταν να πάω στον Ολυμπιακό, όμως δεν είχε προκύψει. Ήταν κάτι διαφορετικό ο Ολυμπιακός και ήθελα να ηγηθώ και να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο να πετύχει. Αυτό ήταν που μου έδινε κίνητρο και μου έδωσε επιπλέον ώθηση», δήλωσε ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής του Περιστερίου bwin στη Nova.

sport-fm.gr

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Σαλαμίνα: Στο ψυχιατρείο ο γιος της 75χρονης – «Η μητέρα μου ήταν ακόμα ζεστή κι εγώ κρατούσα αγκαλιά τη δολοφόνο της»

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής