Κατερίνα Ζαρίφη: Η επιθυμία να γίνει μητέρα

 

 

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο προσωπικό της κανάλι στου Youtube με αφορμή το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιθυμία να αποκτήσει σύντομα ένα παιδάκι ακόμα και μόνη της.

Είμαι 46 χρόνων, δεν έχω πολλά περιθώρια

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε πως «είμαι σε μια φάση που, σαφέστατα, δεν έχω πολλά περιθώρια στο κομμάτι της μητρότητας. Εννοώ ηλικιακά που και αυτό συζητιέται, είμαι 46 χρονών. Αν όμως προέκυπτε, σίγουρα είμαι ένας άνθρωπος που το έχω πει. Είτε θα προέκυπτε με σύντροφο είτε μόνη, είμαι μια γυναίκα που μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί».

«Εννοείται και μόνη. Γιατί πολλές φορές, ακόμα και σε μια σχέση που συνέβη και πρόσφατα, μπορεί τελευταία στιγμή να πεις «δεν πολυταιριάζουμε» και να προκύψει ένα παιδί. Εγώ είμαι μια γυναίκα που μπορώ να πω ότι «μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί» και να αφιερωθώ στο να μεγαλώσω ένα παιδί. Υπάρχουν πολλές μορφές οικογένειας».

Σκέψεις μητρότητας

Κάθε άνθρωπος είναι έτοιμος σε διαφορετική ηλικία

«100% θα τα… ακούσω αλλά είναι μια απόφαση που λες: «Είμαι εγώ και ο Θεός» που λέει ο λόγος. Δηλαδή εγώ αποφασίζω. Γι’ αυτό και κάθε άνθρωπος είναι έτοιμος σε διαφορετική ηλικία» συμπλήρωσε: «Τις περισσότερες φορές άλλωστε, εκτός κι αν υπάρχουν γυναικολογικοί λόγοι, αν θέλει μια γυναίκα, μπορεί να κάνει ένα παιδί. Δεν είναι αυτό που πιστεύουν οι παλαιότερες γενιές, πως μια γυναίκα δεν μπορεί να κάνει ένα παιδί αν δεν έχει σύντροφο. Η γυναίκα του σήμερα είναι μια γυναίκα που δουλεύει, είναι μια γυναίκα τσαμπούκο που βγαίνει στην κοινωνία και στύβει την πέτρα».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ