Συγκινεί η Σάντρα Βουτσά: «Ήταν σοκαριστικό, δεν το είχαμε καταλάβει ότι έχει τόσο καρκίνο»

"Πέθανε σε λιγότερο από δύο μήνες από την τελευταία μας φωτογράφιση" δηλώνει η Σάντρα Βουτσά.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Σάντρα Βουτσά, μαζί με την Χίλντα Ηλιοπούλου και τον Δημήτρη Κόκκοτα, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ το απόγευμα της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά μίλησε από καρδιάς για την ασθένεια της μητέρας της που την οδήγησε και στον θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, η Σάντρα Βουτσά εξομολογήθηκε πως «για μένα ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση στην απώλεια και για τους δύο. Πολύ, τρομερά πολύ. Η μητέρα μου πέθανε στις αρχές Ιανουαρίου, ήταν ακόμα πιο γρήγορα από του Δημήτρη και ο πατέρας μου στις 26 Φεβρουαρίου του 2020. Πολύ γρήγορα, πολύ δύσκολο».

«Ήταν δύσκολο. Και με την μάνα μου ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό γιατί ο πατέρας μου είχε και τα θέματα του και λόγω της ηλικίας. Είχε και άσθμα πολλά χρόνια οπότε πάντα είχε ψιλοπρόβλημα με κάτι. Η μάνα μου όμως δεν ήταν… Έδειξα στην Χίλντα (σ.σ. Ηλιοπούλου) πριν μια φωτογραφία που είχατε βάλει στο βίντεο, που μας έβγαλε η Ολυμπία Κρασαγάκη για το Hello τον Νοέμβριου του ’19, που δεν είχε καμία σχέση και πέθανε σε λιγότερο από δύο μήνες».

«Δεν φαινόταν, δηλαδή δεν το είχαμε καταλάβει, ότι έχει τόσο καρκίνο. Κανένας, τίποτα, τίποτα, καμία σχέση. Δεν είχε κανένα σύμπτωμα» συμπλήρωσε, επίσης, η Σάντρα Βουτσά στην καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ.

πηγή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ