Σήμερα Δευτέρα η κεντρική ομιλία του Φ. Ζαΐμη στην Κάτω Αχαΐα

Με το σύνθημα «Η αρχή έγινε. Συνεχίζουμε δυναμικά» ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης  και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με το συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη «Μπροστά για όλους», προσκαλεί τους πολίτες της Δυτικής Αχαΐας στην προεκλογική του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη»στην Κάτω Αχαΐα  (Πλατεία Δημοκρατίας 1).

Ο κ. Ζαΐμης θα κάνει έναν απολογισμό πεπραγμένων της σημερινής Περιφερειακής Αρχής, δίνοντας έμφαση στην προσωπική του συμβολή σε μεγάλα αναπτυξιακά έργα της περιοχής ενώ θα αναπτύξει το όραμα για την επόμενη πενταετία.

Πάτρα: Θλίψη για την απώλεια του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Πάτρα: Πανικός από φωτιά τα ξημερώματα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Θλίψη για τον αιφνίδιo θάνατο της συνταξιούχου φαρμακοποιού Μάρθας Ξηρομάμου (ΦΩΤΟ)

Σεισμική δόνηση αισθητή στην Πάτρα

Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Απολογήθηκε με υπόμνημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια της Πάτρας για την απολογία της η Ειρήνη Μουρτζούκου – Οργή και αποδοκιμασίες από το πλήθος (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στις Νεραντζιές Αιγιάλειας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)