Βασίλης Καρράς: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Δίνει γενναία μία μάχη»

 

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» με αφορμή την είδηση πως ο Βασίλης Καρράς κατέθεσε μήνυση σε σελίδα του Facebook που χρησιμοποιούσε φωτογραφία του, διαφημίζοντας ένα προϊόν αδυνατίσματος, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του σήμερα.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πίστα, αφού η υγεία του δεν του το επιτρέπει.

«Δίνει γενναία μία μάχη. Είναι στο σπίτι του με μοναδικό ψυχολογικό στήριγμα την αγάπη του κόσμου. Μιλάει με τον κόσμο, μιλάει στα τηλέφωνα, μιλάει με τους συνεργάτες τους. Αυτό που θέλω να πω γιατί υπάρχει μια φημολογία περί επιστροφής δεν τίθεται θέμα επιστροφής. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε συναυλία ούτε να εμφανιστεί σε κάποιο μαγαζί.

Αυτό που κάνει ο Βασίλης αυτή τη στιγμή είναι να προσπαθήσει να μείνει ήρεμος και να αντιμετωπίσει την ασθένειά του, πηγαινοέρχεται στα νοσοκομεία με τις φαρμακευτικές αγωγές που κάνει συνέχεια και κάνει θεραπείες. Εμείς τον αγαπάμε και στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά», είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης μεταξύ άλλων.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης