Πέτρος Γανός: Θερμή υποστήριξη στην υποψηφιότητά του - ΦΩΤΟ

 

Δεκάδες φίλοι του δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στην βραδιά που διοργάνωσε ο Δρ. Πέτρος Γανός, προκειμένου να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του και τους λόγους που διεκδικεί την είσοδό του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρουσία του επικεφαλής του συνδυασμού και υποψηφίου Δημάρχου Βασίλη Αϊβαλή που χαιρέτησε την εκδήλωση σημειώνοντας πως ο Πέτρος Γανός είναι από τους στυλοβάτες του προγράμματος της παράταξης , ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ανέλυσε τους λόγους της καθόδου του στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Μίλησε για την αναγκαιότητα η πόλη να αλλάξει μορφή και να ξεφύγει από την μίζερη και αποκρουστική εικόνα που έχει σήμερα.

"Έχουμε πρόγραμμα με κοστολογημένες και στοχευμένες δράσεις που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη, το κυκλοφοριακό, τα απορρίμματα κ.α. Ένα πρόγραμμα 12 αξόνων που καλύπτει κάθε πτυχή των προβλημάτων της Πάτρας. Εδώ γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε , σπουδάσαμε. Εδώ εξελιχθήκαμε επαγγελματικά , αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε να κάνουμε την Πάτρα, σπουδαία και πάλι", τόνισε με έμφαση ο Πέτρος Γανός, χειροκροτούμενος από τους συμπολίτες που έσπευσαν στον φιλόξενο χώρο του Σπύρου Σπυρόπουλου, να τον ακούσουν και να δηλώσουν την πλήρη στήριξή τους στην υποψηφιότητά του.

 

Διαβάστε επίσης