Σοκ στις ΗΠΑ: Δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονου

Η έρευνα συνεχίζεται

Σοκ στο Τενεσί των ΗΠΑ, όπου μία δασκάλα δημοτικού συνελήφθη και κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονου. Επίσης κατηγορείται ότι επικοινωνούσε ανάρμοστα στο διαδίκτυο με πρώην μαθητές της.

Η 38χρονη Alissa McCommon συνελήφθη την Παρασκευή (8/9) έξω από το σπίτι της και εισήχθη στη φυλακή της κομητείας Tipton. H αρχηγός της αστυνομίας του Κόβινγκτον, ανέφερε πως η δασκάλα, που είναι και μητέρα δύο παιδιών, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά έναν πρώην μαθητή της το 2021 μέσα στο σπίτι της. Σύμφωνα με την αστυνομία, η 38χρονη Alissa παραδέχτηκε ότι επικοινωνούσε ανάρμοστα με μαθητές.

Σύμφωνα με την nypost.com, η δασκάλα τέθηκε σε διαθεσιμότητα χωρίς αμοιβή στις 24 Αυγούστου, έπειτα από καταγγελία ενός γονέα. Στην συνέχεια αρκετοί μαθητές του σχολείου ισχυρίστηκαν ότι η Alissa McCommon έγινε φίλη μαζί τους στο διαδίκτυο και έπαιζε μαζί τους βιντεοπαιχνίδια.

Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα η δασκάλα τάξης φέρεται να έστειλε στους μαθητές ακατάλληλες φωτογραφίες και να ζήτησε να κάνει σεξ μαζί τους. Η 38χρονη, η οποία κρατείται με εγγύηση 25.000 δολαρίων, υποστηρίζει ότι είναι αθώα.

Η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί ανακρίνουν τα φερόμενα ως θύματα.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης