Ψητό με σαλάτα: Είναι τελικά καλός τρόπος να χάσουμε βάρος;

10/09/2023 | 14:53

Όλοι μας είτε έχουμε περάσει αυτή τη φάση, είτε την έχουμε ακούσει από άλλους όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος: ψητό με σαλάτα σε καθημερινή βάση.

Καταρχάς να πούμε ότι τρώγοντας το ίδιο γεύμα καθημερινά είναι από μόνο του προβληματικό, αφού δεν έχουμε ποικιλία στη διατροφή μας. Γιατί στόχος πάντα πρέπει να είναι, είτε θέλουμε να χάσουμε βάρος είτε όχι, η ισορροπημένη διατροφή. Εκτός του ότι η ποικιλία θρεπτικών τροφών μας κάνει καλό, μας βοηθάει και να απολαμβάνουμε το φαγητό μας και να μην τα παρατάμε εύκολα, πηγαίνοντας μετά στην αντίπερα όχθη, την υπερφαγία, επειδή κουραστήκαμε να τρώμε συνέχεια ψητό με σαλάτα.

Διαβάστε περισσότερα

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”