Κάλεσμα της “Ώρας Πατρών” για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

 

 

Την  ακόλουθη επιστολή απέστειλε ο επικεφαλής της παράταξης Γιώργος Ρώρος προς τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη προκειμένου να υπάρξει ενεργοποίηση του Δήμου Πατρέων προς την παροχή βοήθειας και συμπαράστασης προς τους πληγέντες πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. 
 

“Τον Δήμαρχο Πατρέων 

κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη.

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης έχει ξεκινήσει σε όλη τη χώρα και ο ένας Δήμος μετά τον άλλον ανακοινώνει τη στήριξή του προς τους πληγέντες με συγκέντρωση εμφιαλωμένων νερών, φαρμάκων  και ειδών πρώτης ανάγκης.

Προτείνουμε να επικοινωνήστε με Δήμαρχους των πληγέντων νομών Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας και Μαγνησίας, αφού εκφράσετε τη συμπαράστασή όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Πατρινών να ενημερωθείτε τι έχουν άμεσα ανάγκη.

Ο Δήμος της Πάτρας να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της πόλης σε συγκέντρωση των αναγκαίων.

Οι Πατρινοί να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας¨.

Πάτρα: Επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργία της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.

Πάτρα: Ημερίδα για την αξιοποίηση έκτασης στο Ριγανόκαμπο

Συνάντηση για θέματα καθαριότητας

«Σιντριβάνια: Είναι “άποψη” της δημοτικής αρχής η εγκατάλειψή τους»

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Με μαχαίρωσε ο πατέρας μου, φώναζε ο 45χρονος πριν καταρρεύσει

Το παιδί έπεσε από ύψος 25 μέτρων και χτύπησε σε δέντρο, λέει μάρτυρας για την τραγωδία στο φαράγγι της Νέδας

Βασιλική Μπάτη: Εξηγεί πώς έχασε 40 κιλά με τη βοήθεια ενέσιμης θεραπείας

Πέρασε… πάνω από τον Απόλλωνα και έφυγε για τελικό ο Ολυμπιακός!