ΣΥΡΙΖΑ: Να αποπεμφθεί από την κυβέρνηση ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Οργή επικρατεί κι από την πλευρά της αντιπολίτευσης, καθώς μιλούν για εγκληματικές αμέλειες κι αυτό που λένε είναι ότι το ποτήρι ξεχείλισε.

Από την πλευρά του Μαξίμου, η κυβέρνηση θεωρεί ότι το ζήτημα με τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας έχει λήξει. Ενώ από την πλευρά του, το υπουργείο Ναυτιλίας έχει κάνει γνωστό ότι έχει διαταχθεί να γίνει έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε: «Εγώ θεωρώ ότι και σήμερα υπάρχουνε αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουνε πίσω ένα μισθό ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία».

Ενώ, μιλώντας στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο ανέφερε ότι είναι αδιανόητο κάποιοι να τον κατηγορούν ότι προσπαθεί να εξισώσει το θύμα με τους θύτες.

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποπεμφθεί από την κυβέρνηση ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Στην Κουμουνδούρου επικρατεί οργή για τον κ. Βαρβιτσιώτη και μιλούν όλοι για μία απάνθρωπη δήλωση.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί την κυβέρνηση να αποπέμψει τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, γιατί αλλιώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ «η εγκληματική αυθαιρεσία σε πολλά συμβάντα στην χώρα, μόνο το τελευταίο δίμηνο, έχει πάρει διαστάσεις που δημιουργεί ένα κλίμα γενικευμένης ανασφάλειας στους πολίτες».

«Ένα χάος επιτελικού κράτους», υπογράμμισε η Κουμουνδούρου.

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ