US Open: Ο Στρίκερ στο δρόμο του Τσιτσιπά

29/08/2023 | 23:29

Ο 21χρονος Ελβετός, Ντόμινικ Στρίκερ, θα βρεθεί στο δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του US Open και στην προσπάθεια που θα κάνει για να προκριθεί στους «32» του τελευταίου Major για το 2023.

Παρότι ο νεαρός Στρίκερ βρίσκεται στο νο128 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία στη Νέα Υόρκη και το έργο του Έλληνα πρωταθλητή δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Ο Ελβετός μετρά ήδη τέσσερις νίκες στην αμερικανική μεγαλούπολη, προερχόμενος από τους προκριματικούς. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Αυστραλού, Αλεξέι Πόπιριν (6-3, 6-4, 3-6, 6-3).

Ο Τσιτσιπάς θα συναντηθεί για δεύτερη φορά στο Tour με τον Στρίκερ.

Στον προηγούμενο αγώνα ο 25χρονος πρωταθλητής είχε επικρατήσει στον 2ο γύρο του τουρνουά στην Στουτγκάρδη με 6-3, 6-4 το 2022. 

 

ΑΜΠΕ

Μαρίνα Σάττι: Είμαι λίγο ταραγμένη, αλλά προσπαθώ, όσο μπορώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου

Ποινικές διώξεις για τους 40 θανάτους στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου την περίοδο του κορονοϊού

Mιχάλης Xρυσοχοΐδης: Κρίσιμο ζήτημα η ταυτοποίηση όσων μπαίνουν στα Πανεπιστήμια – Τι είπε για τα Εξάρχεια

Ζυμαρικά με μοσχαράκι, σκόρδο, μανιτάρια και ντοματένια σάλτσα κρασιού

Αεροδρόμιο Μακεδονία: Αναγκαστική προσγείωση για… ατίθασο επιβάτη!

Μητέρα σκυλίτσα: Πώς δείχνει τη στοργή της στα κουτάβια της – Η διαπαιδαγώγησή τους

16χρονη αποπειράθηκε να δώσει τέλος στην ζωή της – Νοσηλεύεται στην Πάτρα

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Πατέρας μαχαίρωσε και σκότωσε τον 45χρονο γιο του