Αποκαλύψεις του Ταΐκα Γουαϊτίτι για το «Θορ 5»

Θέλει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό πιο ισχυρό από την Χίλα

 Ο Ταΐκα Γουαϊτίτι (Taika Waititi) θέλει ο Θορ να αντιμετωπίσει έναν εχθρό πιο ισχυρό από την αδελφή του Χίλα που κατέστρεψε το σφυρί του «Mjölnir» στο «Thor: Ragnorak» του 2017.

   Αν και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την πέμπτη ταινία του «Θορ» ο Γουαϊτίτι απάντησε στην ερώτηση για το τι θα έκανε αν του δινόταν η ευκαιρία να σκηνοθετήσει μια νέα ταινία με τον Σκανδιναβό θεό.

   «Τι μένει να του κάνουμε; Πρέπει να είναι κάτι που να συνεχίζει την εξέλιξη του χαρακτήρα, αλλά και πάλι με πολύ διασκεδαστικό τρόπο και να του δίνει πράγματα να αντιμετωπίσει με την αίσθηση ότι χτίζουν πάνω στα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσει», είπε ο Γουαϊτίτι. «Δεν νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε έναν κακό που είναι πιο αδύναμος από την Χίλα. Νιώθω ότι πρέπει να προχωρήσουμε από εκεί και να προσθέσουμε έναν κακό που είναι κάπως πιο τρομερός».

   Η Κέιτ Μπλάνσετ πρωταγωνίστησε στο «Thor: Ragnorak» του 2017 ως Χίλα, την Ασγκαρντιανή θεά του θανάτου που καταστρέφει το σφυρί του Θορ Mjölnir και καταλαμβάνει το Άσγκαρντ. Μαζί με έναν νέο εχθρό, ο σκηνοθέτης θέλει επίσης να εισάγει «ολοένα και περισσότερα παράξενα και τρελά θηρία, τέρατα και εξωγήινους» από διάφορους κόσμους που παραμένουν πιστά στη μυθολογική προέλευση του θεού της βροντής.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης