Τελευταίο μπάνιο για τουρίστρια

 

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Ιθάκης, για περιστατικό πνιγμού 77χρονης αλλοδαπής, στην θαλάσσια περιοχή Φιλιατρού ν. Ιθάκης, στην οποία είχε μεταβεί με ιδιωτικό σκάφος.

Στη περιοχή έσπευσε Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε την ανωτέρω καθώς και τον ιατρό του Κέντρου Υγείας Ιθάκης, ο οποίος είχε μεταβεί για παροχή πρώτων βοηθειών και τους παρέλαβε με σκοπό να τους μεταφέρει σε λιμένα Βαθέως ν. Ιθάκης. Μετά τον ασφαλή κατάπλου του σκάφους, η ανωτέρω διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιθάκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Προανάκριση διενεργείται από Λιμεναρχείο Ιθάκης, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας.

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Ελεύθερος με όρους και εγγύηση ο επιχειρηματίας για τα ναρκωτικά – Εμφανίστηκε στην Ανακρίτρια ο γιος και “τα πήρε όλα πάνω του”