Άγρια συμπλοκή: 20χρονος έσπασε μηχανή και ΙΧ συγχωριανού του και τον έστειλε στο νοσοκομείο

19/08/2023 | 18:47

Ένα άγριος καυγάς εκτυλίχθηκε σε χωριό του δήμου Αποκορώνου το βράδυ της Πέμπτης ανάμεσα σε δυο κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ένας νεαρός άντρας, ηλικίας 20 ετών πήγε στο σπίτι ενός συγχωριανού του, ηλικίας περίπου 65 ετών και αφού προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημίες στο αμάξι και στην μηχανή του 65χρονου χρησιμοποιώντας μια «κατσούνα» στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, επιτέθηκε και στον ίδιο.

Συγκεκριμένα με κλωτσιές αλλά και με την «κατσούνα» του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 20χρονος ξυλοκόπησε άγρια τον 65χρονο με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ο 65χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρει σπασμένα πλευρά ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κρίθηκε σκόπιμο από το νοσηλευτικό προσωπικό να προχωρήσουν και σε αφαίρεση σπλήνας.

Μέχρι στιγμής πάντως ο 20χρονος διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος που κρύβεται πίσω από την άγρια συμπλοκή φέρεται να ήταν κτηματικές διαφορές.

Πηγή: creta24.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε