Δυτ. Ελλάδα: "Πλούσιο" το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας - 12 συλλήψεις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απειλή, εξύβριση, διατάραξη λειτουργίας Υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ της ιδίας Υπηρεσίας, δυο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απειλή, εξύβριση, διατάραξη λειτουργίας Υπηρεσίας και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο καταγγελίας, οι αστυνομικοί  της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, εντόπισαν οκτώ άτομα, που είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε δημόσιο χώρο, πλησίον καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά την διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου, οι δυο κατηγορούμενοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με γροθιές και λακτίσματα, προβάλλοντας αντίσταση, ενώ παράλληλα τους εξύβριζαν και τους απειλούσαν. Ο ένας κατηγορούμενος αποπειράθηκε ακόμη να αφαιρέσει υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών και της ομάδας ΔΙΑΣ προσήγαγαν τους δυο κατηγορούμενους στο Β΄  Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, όπου συνελήφθησαν, ενώ ο ένας συλληφθείς προκάλεσε φθορές σε πόρτα της αστυνομικής υπηρεσίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν  στη κατοχή του και κατασχέθηκαν 4,1 γραμμάρια ηρωίνης.

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Εθνική Οδό Πύργου Κυπαρισσίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 8,5 γραμμαρίων.

Σύλληψη αλλοδαπού για μέθη, παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών - Εξιχνίαση κλοπής μοτοποδηλάτου

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Βάρδα, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων  Πηνειού  και Βουπρασίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, έπειτα από εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα, κατά το οποίο προκλήθηκε τραυματισμός του, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μοτοποδήλατο, υπό την επήρεια μέθης.

Ο συλληφθείς στερούταν νόμιμων εγγράφων για την παραμονή του στη Χώρα μας, ενώ για το μοτοποδήλατο που οδηγούσε,  είχε δηλωθεί κλοπή την 4/3/2023 στο Αστυνομικό Τμήμα Βουπρασίας.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών

Εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι, σε δασική περιοχή του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εκρίζωσαν και κατέσχεσαν (144) δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος  των οποίων ξεπερνούσε το ένα μέτρο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη δυο αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα και πλαστογραφία

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Αερολιμένα Ακτίο, από αστυνομικούς τους Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Ακτίου, δυο αλλοδαποί, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από την χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Ιταλία και επέδειξαν κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σύλληψη ανηλίκου για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 17χρονος, διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν ανήλικο συνεργό του, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο φορτηγό αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ, δυο τραπεζικές κάρτες, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συλλήψεις ημεδαπών για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα

Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών και της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε ελέγχους  που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, αναπαράγοντας μουσική, που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

 

Διαβάστε επίσης