Πάτρα: Επεισοδιακή καταδίωξη και σύλληψη δύο ατόμων για λαθραίο καπνό - Τι συνέβη

Αναλυτικά το Αστυνομικό Δελτίο της Δυτικής Ελλάδας

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράβαση του Τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τους ελέγξουν, απέρριψαν δύο τσάντες, που περιείχαν συνολικά (222) πακέτα λαθραίων τσιγάρων και (550) γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους κατηγορούμενους έπειτα από καταδίωξη, ενώ τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα και απείθεια

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική σε εξωτερικό χώρο από ζωντανή ορχήστρα, που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας  ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι προχθές το απόγευμα, αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο την εταζέρα, με δύο ηχεία και μία κόρνα, συνολικής αξίας (150) ευρώ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης