Λάρισα: Προφυλακιστέος ο 52χρονος που ξυλοκόπησε την αστυνομικό σύζυγό του – Δήλωσε μετανιωμένος

07/08/2023 | 13:09

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 52χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη αστυνομικό σύζυγό του στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, κατά την είσοδο του 52χρονου επιχειρηματία στον ανακριτή της Λάρισας μια γυναίκα του φώναξε «γιατί το έκανες;» με τον σύζυγο της αστυνομικού να μην δίνει καμία απάντηση.

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει πως ο επιχειρηματίας κατά την απολογία του δήλωσε μετανιωμένος.

Σημειώνεται πως η αστυνομικός εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς φέρει βαριά τραύματα, ενώ υπεβλήθη και σε χειρουργείο στα νεφρά.

Την υπεράσπιση του επιχειρηματία ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Ζήτησε νέα προθεσμία για απολογία αύριο αλλά η ανακρίτρια δεν του την έδωσε.

Η 43χρονη αξιωματικός έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ήδη από το πρωί, πριν την απολογία του 52χρονου συζύγου της, μέσω του δικηγόρου της Διαμαντή Μπασαρά.

 

ΠΗΓΗ

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ