Συνεργασία της 6ης ΥΠΕ με το Πανεπιστήμιο Πατρών

Μία ακόμη “γέφυρα” επικοινωνίας μεταξύ της 6ης ΥΠΕ και του Πανεπιστημίου Πατρών και πιο συγκεκριμένα το τμήμα Ιατρικής και το Εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής. Ένα ακόμη μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα το πρωί.

Συμβαλλόμενοι ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας και ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του προγράμματος, Καθηγητής Τμήματος Ιατρικής Γεώργιος Καγκάδης.

Βασική επιδίωξη αυτής της συνεργασίας είναι η ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας στην περιοχή και η θωράκιση των κρίσιμων υφιστάμενων υγειονομικών υποδομών.

Αυτό θα γίνει μέσω της ασφαλούς και καλής λειτουργίας των ιατρικών μηχανημάτων που χρησιμοποιούν ιοντίζουσες και μη – ακτινοβολίες σε δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 6ης ΥΠΕ.

Στόχος είναι η βελτιστοποίηση της ακτινοπροστασίας των ασθενών, του προσωπικού και του κοινού πληθυσμού από τις ιοντίζουσες ακτινοβολίες με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ακτινοπροστασίας του Εργαστηρίου Ιατρικής Φυσικής.
 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο