ΣΥΡΙΖΑ για Χαρδαλιά: Θυσίασε κάθε έννοια στρατιωτικού απορρήτου στο βωμό μιας κούφιας επικοινωνιακής πολιτικής

31/07/2023 | 18:50

 

Ο Τομέας Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «κινείται μόνο με επικοινωνιακούς όρους»

Την φωτογραφία που κυκλοφόρησε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, να στέκεται μπροστά σε απόρρητο στρατιωτικό χάρτη, σχολίασε το Τμήμα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αφού απέτυχε να αντιμετωπίσει την έκτακτη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο, έστειλε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και πλέον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής  κ. Χαρδαλιά, να επιθεωρήσει στρατιωτικές εγκαταστάσεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο αρμόδιος τομέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Τόση επιπολαιότητα μας ξεπερνάει»

Και υπογραμμίζει: «Ο κ. Χαρδαλιάς, όμως, ‘κατάφερε’ να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες με απόρρητους στρατιωτικούς χάρτες, ενώ κατονόμασε όλες τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που επιθεώρησε, θυσιάζοντας κάθε έννοια στρατιωτικού απορρήτου στο βωμό μιας κούφιας επικοινωνιακής πολιτικής, μιας εφήμερης προβολής».

«Είναι γνωστό πως η κυβέρνηση κινείται μόνο με επικοινωνιακούς όρους, αλλά τόση επιπολαιότητα μας ξεπερνάει», τονίζει χαρακτηριστικά ο Τομέας Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ.

https://www.in.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας