ΔΕΥΑΠ: Νυχτερινές διακοπές υδροδότησης σε τμήματα του Κάτω Καστριτσίου - Χωρίς νερό τα Ζαρουχλέικα την Τετάρτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΠ

Η ΔΕΥΑΠ ενημερώνει τους καταναλωτές της Κοινότητας Κάτω Καστριτσίου της Δημοτικής Ενότητας Ρίου, ότι από τα ξημερώματα της 2 Αυγούστου 2023 ανά δεύτερη ημέρα και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, λόγω προβλημάτων του υφιστάμενου κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού, θα προχωράει σε προγραμματισμένες νυχτερινές διακοπές υδροδότησης σε τμήματα του Κάτω Καστριτσίου.

Συγκεκριμένα, από 2 Αυγούστου και ανά δεύτερη ημέρα από 1 π.μ. έως 6 π.μ. θα γίνεται διακοπή υδροδότησης στις περιοχές του Κάτω Καστριτσίου στις οδούς 25ης Μαρτίου, Καποδιστρίου, Μακεδονίας Θράκης και στους Πάροδους Θράκης και των γειτονικών οδών, για να τροφοδοτείται η περιοχή της Μακρυόραχης. Τις υπόλοιπες ώρες θα έχει ελάχιστο έως καθόλου νερό η περιοχή Μακρυόραχη.

Οι πιο πάνω ώρες, είναι οι ώρες που η ΔΕΥΑΠ θα κάνει τους κατάλληλους χειρισμούς και η υδροδότηση θα μεταβάλλεται με κάποια χρονική απόκλιση ανάλογα τις συνθήκες που θα επικρατούν και θα διαφέρει ελαφρά από καταναλωτή σε καταναλωτή ανάλογα την γεωγραφική του θέση.

Η ΔΕΥΑΠ καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση του προβλήματος με αντικατάσταση κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού της περιοχής. Σε αυτή την προσπάθεια η συμβολή και των καταναλωτών είναι καθοριστική, με την ορθολογική χρήση νερού και την εξοικονόμηση του.

Εργασίες αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης  στα Ζαρουχλέικα την Τετάρτη 2 Αυγούστου

Εργασίες αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Τετάρτη 2 Αυγούστου στα Ζαρουχλέικα.

Aπό τη ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι lόγω των εργασιών,  τη συγκεκριμένη μέρα από τις 9 π.μ. έως τις 3 μ.μ., θα υπάρξει πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης στο τμήμα της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς:

Σταυροπούλου – Ζαφειράκη – Θουκυδίδη – Πιπίνου.

Από την Υπηρεσία θα καταβληθεί προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπής υδροδότησης.

Η ΔΕΥΑΠ παρακαλεί να περιορίζεται η κατανάλωση νερού σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα και ζητά την κατανόηση των συμπολιτών. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ