Πάτρα: Μουμιοποιημένο πτώμα βρέθηκε στο πεδίο βολής της Αρόης (ΝΕΟΤΕΡΑ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

ΝΕΟΤΕΡΑ: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για 67χρονο ο οποίος πήγαινε συχνά στην περιοχή και μάζευε κάλυκες από τις σκοποβολές και στη συνέχεια πουλούσε για ανακύκλωση μετάλλων σκραπ.

Η εξαφάνιση του είχε δηλωθεί πριν από 15 ημέρες.

Το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

 

ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Θρίλερ με μουμιοποιημένο πτώμα που βρέθηκε στην Πάτρα, με την αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, ανήκει σε άνδρα και εντοπίστηκε το πρωί από πολίτη σε χώρο του πεδίου βολής της Αρόης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή θάνατο από άλλα αίτια.

Σε κινητοποίηση βρίσκονται αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές, καθώς ο χώρος ανήκει στο ΚΕΤΧ.

 

 

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)