Η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ αποχαιρετά το Νίκο Δούρο

 

Τη θλίψη της για το θάνατο του εμβληματικού, αυτοδημιούργητου επιχειρηματία και ιστορικού στελέχους της Νίκου Δούρου εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μήνυμά της υπογραμμίζει : 

«Με βαθύτατη θλίψη η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά τον εμβληματικό επιχειρηματία και  ιστορικό στέλεχος του κόμματος Νίκο Δούρο. Υπήρξε την μεταπολίτευση από τα ιδρυτικά στελέχη της οργάνωσης στην Αχαΐα υπηρετώντας την από διάφορες θέσεις ευθύνης.

Μαζί με τα αδέλφια του δημιούργησαν μια επιχείρηση πρότυπο, με την DUR να έχει κατοχυρωμένη υψηλή θέση στην Ελλάδα και σε δεκάδες χώρες. Πέρα από την λαμπρή επιχειρηματική του διαδρομή από όποιο μετερίζι και αν βρέθηκε (Πρόξενος, Επιμελητήριο Αχαΐας, Ο.Λ.ΠΑ., Σύνδεσμος Εξαγωγέων Ελλάδος, Σύλλογος Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πάτρας, Σύλλογος Αρκάδων κ.α.) το έργο και η προσφορά του παραμένει ανεξίτηλη. Όπως και η σκέψη του.

Σεμνός, διορατικός, με ιδιαίτερο ήθος, αφοσιωμένος, στυλοβάτης στις νίκες και στις ήττες του κόμματος, ανιδιοτελής και εργατικός αποτελεί μέρος της ιστορίας και της ψυχής του κόμματος στην Αχαΐα. 

Κοιτούσε πάντα το μέλλον με γνώμονα τα μεγάλα ιδανικά, τις αρχές και τις αξίες του Ελληνισμού, ενώ πολυσήμαντο ήταν και το φιλανθρωπικό του έργο. Έγνοια του ήταν πάντα οι δοκιμαζόμενοι πολίτες».

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης, τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π., οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές απευθύνουν στη σύζυγό του Μαρία και στα παιδιά του Θόδωρο, Αγγελική και Μαρίνα τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ