Τζένη Μπότση: Οι δύο τούρτες για τα γενέθλια της

 

Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Τζένη Μπότση έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους τους ανθρώπους και κρατώντας αγκαλιά την κόρη της.

Η γνωστή ηθοποιός έγινε 51 χρονών και έσβησε τα κεράκια σε δυο τούρτες. Η πρώτη τούρτα για την Τζένη Μπότση βγήκε κατά τη διάρκεια ενός παιδικού πάρτι, ενώ την επόμενη μέρα η ίδια βρέθηκε με αγαπημένους φίλους που με τη σειρά τους της ετοίμασαν μια έκπληξη.

Οι εορταστικές αναρτήσεις

«Σήμερα γιόρτασα τα 51 μου σε ένα παιδικό party. Και αν με ρωτούσατε αν το είχα ονειρευτεί ποτε, θα σας έλεγα ΟΧΙ. Όμως ήταν τόσο τρυφερά… άνθρωποι που τους περισσότερους δεν τους ήξερα.

Μου είπαν το τραγουδάκι, ενώ η Αλίκη πέρασε τα χεράκια της γύρω από τον λαιμό μου…. Μπορεί η φωτογραφία να μη με κολακεύει αλλά έχει το γέλιο μου, την αγάπη μου, και τη συγκίνηση μου», έγραψε η γνωστή ηθοποιός στην πρώτη της ανάρτηση.

Την επόμενη μέρα έχοντας πάλι αγκαλιά τη μικρή Αλίκη έσβησε την τούρτα παρουσία των φίλων της. Στη λεζάντα ανέφερε: «Πολλούς εορτασμούς αυτός ο μήνας! Κάθε μέρα γιορτή και όλες γυρίζουν γύρω από την Αλίκη. Έσβησα και επίσημα τη δικιά μου τούρτα -έκπληξη από την @andromache_dav , με τους φίλους και τους νονούς της Αλίκης(@siaxanalatou μας ελειψες) όμως, αυτή τη φορά στο αγαπημένο μου εστιατόριο»

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ