Απίστευτη τραγωδία: Πίτμπουλ κατασπάραξαν 60χρονη μέσα στο διαμέρισμά της - Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια εις βάρος του γιου της

Στον Βύρωνα

Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια σχηματίστηκε εις βάρος του γιου της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή με δαγκωματιές στο σπίτι της στον Βύρωνα.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε να κείτεται στο έδαφος αναίσθητη και να φέρει πολλαπλές δαγκωματιές στο πρόσωπο, ο γιος της, ο οποίος φέρεται να είναι είναι και ο ιδιοκτήτης των δύο πιτ μπουλ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν σήμερα στις 2:20 τα ξημερώματα. Ο άνδρας κάλεσε αμέσως τις Αρχές. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τη γυναίκα νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος με τραύματα που παρέπεμπαν ξεκάθαρα σε δαγκωματιές. Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως στο διαμέρισμα κατοικούσε ο άνδρας μαζί με τη μητέρα του και τα δύο σκυλιά.

«Αυτό που αναμένεται να φανεί τώρα από την έρευνα που θα κάνει ο ιατροδικαστής είναι αν η γυναίκα πέθανε από την επίθεση που δέχθηκε από τους σκύλους ή αν πρώτα έχασε για κάποιον άλλο λόγο τις αισθήσεις της και εν συνεχεία δέχθηκε την επίθεση» σημείωσαν οι ίδιες πηγές.

protothema.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ