Μυθικός Μέσι: Σκόραρε με φαουλάρα στο ντεμπούτο του στο 94′ – ΒΙΝΤΕΟ

22/07/2023 | 09:42

 

 

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, με τον Αργεντινό να πετυχαίνει ένα τρομερό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο ντεμπούτο του και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας στο MLS, της Ίντερ Μαϊάμι πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό να ξεκινάει ονειρικά τη θητεία του στις ΗΠΑ.

Ο «Pulga» πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 54ο λεπτό του αγώνα της Ίντερ με την Κρουζ Αζούλ την ώρα που η ομάδα του βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0, ωστόσο λίγο αργότερα οι Μεξικανοί ισοφάρισαν σε 1-1.

Με τον χρόνο να περνάει και το παιχνίδι να φτάνει στο 4ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση και… ως συνήθως, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη, στο ντεμπούτο του.

https://www.in.gr/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της