Δολοφονία 64χρονου: Ο 29χρονος ισχυρίζεται ότι σκότωσε δύο ακόμα άτομα!

21/07/2023 | 06:42

 

Ένα ακόμη έγκλημα υποστήριξε, λίγες μέρες νωρίτερα, ότι διέπραξε ο 29χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του 64χρονου, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος είχε πάει στις 18 Ιουλίου σε αστυνομικό τμήμα και υποστήριξε ότι σκότωσε δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι την προηγούμενη μέρα αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ισχυρισμοί του δεν επαληθεύθηκαν, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 29χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις κλοπής και ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί το 2022.

Σήμερα στις 7 το πρωί, ο 29χρονος πήγε στην Ασφάλεια και ομολόγησε ότι σκότωσε τον 64χρονο. Ο ίδιος οδήγησε τους αστυνομικούς σε διαμέρισμα επί της οδού Καζαντζάκη, στη Μενεμένη, όπου η σορός του 64χρονου βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος.

https://www.zougla.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ