ΣΟΚ – Πάτρα: Μαχαίρωσε την φίλη του στη μέση του δρόμου – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται κοπέλα που μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα, στην μέση του δρόμου, στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” μεταφέρθηκε στις.2,30 τα ξημερώματα 25χρονη, που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της, στη διασταύρωση των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου.

Το ζευγάρι τσακώθηκε και σύμφωνα με πληφορορίες ο άνδρας που  ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ της κατάφερε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ,ενώ παράλληλα καλούσε σε βοήθεια. Ευτυχώς ήταν άμεση η επέμβαση του ΕΚΑΒ και διασώστες κατάφεραν να την “σταθεροποιήσουν”!

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επεμβάσεις. Ο άνδρας, ίδιας περίπου ηλικίας μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί.

Νέο σοκ στη Δυτική Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή 28χρονος

Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου

Αχαΐα: Διέρρηξαν εξοχικό πρώην Υπουργού – Τι αφαίρεσαν

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο – Εκτινάχθηκε γυναίκα οδηγός (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Κεραυνός “χτύπησε” χειριστή μηχανήματος στο κέντρο της πόλης! Πανικός στην οδό Μπουμπουλίνας-ΦΩΤΟ

Αναβλήθηκε η εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιώτης Παπαπαναγιώτου, φίλος του Νίκου Τεμπονέρα

Πάτρα: Νεαρός καταπλακώθηκε στο πόδι από αυτοκίνητο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)