Πάτρα: Η σωτήρια επέμβαση αστυνομικού σε σπίτι νεαρής που επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Σωτήρια αποδείχθηκε η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.», προχθές το βράδυ, για νεαρή που βρέθηκε σε αδιέξοδο και επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της καταναλώνοντας μεγάλο αριθμό χαπιών, στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου, στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αστυφύλακας Αναστάσιος Δημόπουλος (φωτό) μαζί με την ομάδα του μόλις έλαβαν το σήμα από το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης Πατρών για απόπειρα αυτοχειρίας από νεαρή γυναίκα μετέβησαν στο σημείο σε χρόνο -ρεκόρ.

Το διαμέρισμα της νεαρής ήταν στον 1⁰ όροφο και ο κ. Δημόπουλος χωρίς δεύτερη σκέψη έσπασε την εξώπορτα και εισήλθε στο σπίτι όπου και αντίκρισε την γυναίκα σε λιπόθυμη κατάσταση. Στο σημείο είχε καταφθάσει και πλήρωμα διασωστών του ΕΚΑΒ, το οποίο παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με ασθενοφόρο, συνοδεία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου όλοι μαζί να κάνουν πράξη την αλυσίδα ανθρωπιάς για έναν συνάνθρωπό μας που βρέθηκε μόνος, αβοήθητος και σε κατάσταση απελπισίας.

Εφημερίδα Γνώμη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ