Καλοκαιρινή γιορτή στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών

«Οι φυλές του κόσμου»

Ο προαύλιος χώρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών γέμισε από χρώματα, κίνηση και παιδικά χαμόγελα, στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή γιορτή του Προνηπίου 3, την Πέμπτη 29/06/23.

Η εκδήλωση είχε θέμα «Οι φυλές του κόσμου». Η οργάνωση της γιορτής έγινε από τη νηπιαγωγό Ουρανία Κωνσταντινοπούλου και τους παιδαγωγούς Νικολίτσα Γκοτσοπούλου και Καλλιόπη Παπαδοπούλου με την επιμέλεια των σκηνικών από τις παιδαγωγούς Γεωργία Φραγκισκάτου και Βασιλική Σπανού.

Η εκδήλωση ανέδειξε την παιδαγωγική ποιότητα στην εκπαίδευση που γίνεται καθημερινά, με ευθύνη του Δ.Σ. και ιδιαίτερα της Αντιπροέδρου Ελένης Γκανά και της Προϊσταμένης Μαρίας Τριπολιτσιώτη. Στη γιορτή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δ.Σ., Κώστας Πελετίδης, η Αντιπρόεδρος Ελένη Γκανά και τα μέλη του Δ.Σ. Αικατερίνη Τσεκούρα, Παντελής Βακάλογλου, Μαρία Νιάρου και Δημήτριος Πελεκούδας.

Η έναρξη της γιορτής έγινε από την Προϊσταμένη, η οποία ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δημοτικού Βρεφοκομείου για την ποιότητα της δουλειάς τους, ανέδειξε το πλαίσιο λειτουργίας και τη συμβολή όλων όσων στηρίζουν αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα των γονιών των παιδιών με τους οποίους υπάρχει καλή συνεργασία.

df5.jpg

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε: «Το Δημοτικό Βρεφοκομείο καθώς και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου μας, μετά από προσπάθειες χρόνων που καταβάλουμε από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Δημοτική Αρχή, βρίσκονται σήμερα σε ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας παρά την υποχρηματοδότηση και την υποστελέχωση τους. Χρειάζεται ενωμένοι όλοι να απαιτήσουμε και να διεκδικήσουμε επαρκή χρηματοδότηση για τις ανάγκες του Δήμου όπως προβλέπεται νομοθετικά. Δεν πρέπει να δεχόμαστε τα χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών μας να δίνονται ως ενίσχυση στους δήθεν επενδυτές που χτίζουν την ατομική τους ευτυχία. Να στελεχωθούν ο Δήμος και το Δημοτικό Βρεφοκομείο με μόνιμο προσωπικό».

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο ολοκλήρωσε τη σχολική του χρονιά με την υπόσχεση ότι και την επόμενη θα συνεχιστεί το έργο του με την ίδια αφοσίωση, ζήλο και ενδιαφέρον.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ