Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Βίαζε την ανήλικη ανιψιά του και τη φωτογράφιζε γυμνή

06/07/2023 | 11:18

Δικογραφία σε βάρος 62χρονου στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης σχημάτισαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο 62χρονος, προ δεκαετίας, μέσα στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου του και έχοντας υπό την επίβλεψή του την ανήλικη ανιψιά του, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, προσέβαλε κατ’ επανάληψη την τιμή της με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, ενώ εξανάγκαζε την ανήλικη να αφαιρέσει τα ρούχα της και προέβαινε σε πορνογραφική εκμετάλλευση αυτής, φωτογραφίζοντάς την.

Το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ