Το σχόλιο του Γιώργου Κυριακόπουλου για την παραίτηση Τσίπρα

 

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Γιώργος Κυριακόπουλος σε ανάρτησή του σημειώνει:

Επειδή δεν έχω κοιμηθεί καλά απόψε κ είναι ανθρώπινο, θέλω να γράψω τις νυκτερινές μου σκέψεις, απλά όπως μου βγαίνουν.
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
 Μ έκανες χθες, από θλίψη να μην μιλήσω ούτε σε ραδιοφωνικό σταθμό ούτε σε τηλεόραση ούτε να κάνω δήλωση σ εφημερίδα παρότι μου ζητήθηκε απ' όλους κ κάτι που μην κρυβόμαστε το επιζητάμε όλοι άλλες στιγμές.
Μ έκανες να είμαι πρώτη φορά στα τόσα χρόνια ενασχόλησης μου με την πολιτική και τα κοινά υποψήφιος βουλευτής.
Μ έκανες να παρευρεθω σε ομιλίες συγκεντρώσεις μακριά από την Πάτρα, που μόνο για τον Ανδρέα Παπανδρέου το είχα ξανακάνει.
Μ έκανες να τρέξω για σένα να χειροκρότησω με την ψυχή μου, να σ' ακούω κ να γοητεύομαι από την χροιά της φωνής, τα λόγια, το περιεχόμενο.
Μ έκανες να νοιωθω ότι υπηρετούσα ένα πολιτικό, που διέφερε από πολλούς κ μου μοιάζει, όσο λιγότερο μπόι έχω, γιατί θέλω κ εγώ να είμαι διαφορετικός.
Μ έκανες τέλος να ξεχάσω ότι δεν επανεκλέχτηκα βουλευτής τον Ιούνιο του 2023, γιατί η δική σου παραίτηση, είναι περισσότερο θλιβερή, από την δική μου απουσία από το Κοινοβούλιο.
 ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΑΓΑΠΗΣΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ για μένα πέρα απ' αυτές που έχουν χιλιοειπωθει.
 Ότι εσύ ο <τοξικός> κατάφερες τον ΜΗ ΤΟΞΙΚΟ Σαμαρά, να μην σε υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου ως νέο Πρωθυπουργό κ να τραπεί σε φυγή.
Έδωσες τα 35.000 από το βραβείο Ειρήνης στα Πανεπιστήμια της χώρας ενώ όλοι θα τα έβαζαν στις τράπεζες κ όχι σε of sore....

Και χθες στο τέλος αποκαλυψες το πραγματικό πρόσωπο του σημερινού Έλληνα Πρωθυπουργού, ο οποίος πριν τρεις ημέρες, μιλούσε ως υπηρέτης όλων των Ελλήνων χωρίς κομματικές διακρίσεις κ χθες στις Βρυξέλλες με μικροψυχια, μακριά πιθανόν από τον επικοινωνιολόγο του, αυθόρμητα έκανε την πιο χαιρεκακη, σκληρή, απαίσια δήλωση για την παραίτηση σου.
ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ?? ΝΑΙ ΕΚΑΝΕΣ.
 ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕΣ 37 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ( ειδικά στον Μητσοτάκη που τα χρειαζόταν...) πρωτοφανές στην σύγχρονη ιστορία της χώρας.
Δεν κατάλαβες ότι αυτός ο λαός ξεχνάει.Γιατί κάποιοι που πήγαν την Κυριακή στα σχολεία της χώρας να ψηφίσουν, είτε νέοι, είτε μεγαλύτεροι, θαμπωμένοι από την επικοινωνία κ το σύγχρονο πρόσωπο του Μητσοτάκη, ξέχασαν ότι σ αυτά τα σχολεία που οι ίδιοι ως παιδιά, η τα παιδιά τους, λιποθυμούσαν μέχρι το 2015 από ασιτία εσύ άρχισες να μοιράζεις χιλιάδες μερίδες δεκατιανο την ημέρα, σ όλα τα σχολεία της χώρας.
Δεν κατάλαβες ότι αυτοί που έψαχναν στα σκουπίδια, που περίμεναν στις λαϊκές αγορές να πάρουν μια σακούλα ντομάτες από τους παραγωγούς δωρεάν, όταν πάρουν ένα market pass θα τα ξεχάσουν όλα.
Και εσύ τους έδωσες επιδόματα κ κάποιοι απ' αυτούς, για να υπερτερούν στην κοινωνία οι ίδιοι σε κατηγορούσαν ότι είναι καταστροφή για την χώρα.
 Με λίγα λόγια για να κυβερνήσεις αυτό τον λαό πρέπει πρώτα να τον ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
Αυτό το κάνει χρόνια η Δεξιά στην Ελλάδα κ το έκανε τέλεια μια τετραετία ο Μητσοτάκης.Η μεγαλύτερη επιτυχία του.
Και εσύ με το μεγαλείο της ψυχής σου της αριστεράς που μέσα της μεγάλωσες, δεν το έκανες, όπως κ να συμβιβαστείς με όσους θέλουν τους εκλεγμένους πρωθυπουργούς, υποχείριο τους.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΕΦΥΓΕΣ
Με σένα κλείνει ένα κύκλος ιστορικός, γιατί είναι σίγουρο ότι όσο μεγαλώνει η ιστορία, θα αρχίσει να σε βρίσκει μπροστά της κ θα σ αγκαλιάζει.
Έτσι έγινε με μεγάλους πολιτικούς που τους αναγνώρισαν χρόνια μετά,ακόμη κ οι πιο σκληροί πολέμιοι τους.
Τέλος θα ήταν σωστό για να γίνουν πράξη οι δικές σου χθεσινές παροτρύνσεις για την αναγέννηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, να σκεφτούν κ κάποιοι στο κόμμα, μήπως ήρθε κ η δική τους στιγμή.....
 

Διαβάστε επίσης