Ταχύπλοο πέρασε κοντά σε ακτή και προκάλεσε τεράστια κύματα, δύο τραυματίες

27/06/2023 | 10:26

 

Αναστάτωση σημειώθηκε στην παραλία του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο από διερχόμενο ταχύπλοο, προκαλώντας τον τραυματισμό δύο λουομένων.

Το πλοίο της γραμμής World Champion Jet πέρασε σε κοντινή απόσταση από την ακτή στη Μύκονο, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει τεράστια κύματα, τα οποία σκέπασαν όλη την πλαζ και έφτασαν μέχρι τον δρόμο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ο ναυαγοσώστης της παραλίας ήταν παρών και βοήθησε όσο μπορούσε τους λουόμενους, πολλοί από τους οποίους προσπαθούσαν πανικόβλητοι να βγουν από την θάλασσα, ενώ δύο γυναίκες τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό που τηλεφώνησε στον καπετάνιο του ταχύπλοου και του έκανε σύσταση για την υψηλή ταχύτητα. Γραπτή αναφορά για το συμβάν θα γίνει στο Λιμεναρχείο από τον ναυαγοσώστη της πλαζ.

lifo.gr

 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ