Αχαΐα: “Έφυγε” ο γιατρός Χρήστος Λαϊνάς

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία του Αιγίου ο θάνατος του ιατρού ρευματολόγου Χρήστου Λαϊνά, οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Ο εκλιπών, διατηρούσε ιατρείο στο Αίγιο και πάλευε επί χρόνια με σοβαρή ασθένεια.

Ηταν ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα, δραστήριο και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας. Υπήρξε ενεργό στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Αιγιάλειας», ενώ μεγάλη του αγάπη ήταν ο αθλητισμός όπου υπήρξε μαραθωνοδρόμος και είχε τιμηθεί από τον τοπικό Αθλητικό Σύλλογο «Αθηνόδωρος ο Αιγιεύς».

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της