Πάτρα: Μπαράζ χτυπημάτων σε τράπεζες – Έκαψαν αυτοκίνητο – Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ – ΦΩΤΟ

 

Μπαράζ χτυπημάτων σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αγνώστους με φωτιές σε αυτοκίνητο και “χτυπήματα” σε τράπεζες.

Οι καταδρομικές επιθέσεις σύμφωνα με πληροφορίες σχετίζονται πιθανά με τη συνεχιζόμενη απεργία πείνας του Γιάννη Μιχαηλίδη, γνωστού και ως “τοξοβόλου”.

Συγκεκριμένα οι επιθέσεις έγιναν στο σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Αμερικής, όπου έκαψαν ένα βαν, έσπασαν την Τράπεζα Πειραιώς στην Έλληνος Στρατιώτου, ένα ΑΤΜ στους Πέντε δρόμους, την ALPHA Bank στην οδό Ακρωτηρίου, ενώ πέταξαν και μπογιές στο σουπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος κοντά στο νοσοκομείο ”ο Άγιος Ανδρέας”.

Η αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Ενώ βρίσκεται σε επιφυλακή, καθώς το απόγευμα και την ώρα της ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στην πλ. Τριών Συμμάχων, αντιεξουσιαστές έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση συμπαράστασης για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, στην πλατεία Όλγας.

Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος μπασκετμπολίστας της Μονακό

Το άγνωστο πρόστιμο των 80 ευρώ – Τι δεν πρέπει να έχετε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου

Ο Μάρκο Ρούμπιο θα λάβει μέρος στην ανεπίσημη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας

Παναθηναϊκός για Ζέκα: «Ένας από εμάς – Δεν λέμε αντίο, αλλά ευχαριστώ»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμαζόμαστε να κυβερνήσουμε»

Γ. Σάαρ: Το Ισραήλ αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του προέδρου Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα

Super League: Άλλαξε ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού του Μπριχ

Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;