ΣΟΚ: Πατρινός ο 34χρονος αστυνομικός που βρέθηκε απαγχονισμένος στην Κρήτη-Συγκλονισμένη η ΕΛ.ΑΣ.-Πώς ενημερώθηκαν οι γονείς του

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Σοκ προκαλεί η είδηση σύμφωνα με την οποία ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που εντοπίστηκαν απαγχονισμένοι σε διαφορετικές περιοχές της Κρήτης είναι Πατρινός.

Όπως πληροφορείται το tempo24.news πρόκειται για 34χρονο ο οποίος υπηρετούσε στην Αθήνα και βρισκόταν στην Κρήτη με άδεια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του tempo24.news το απόγευμα του Σαββάτου, δόθηκε εντολή στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. να ενημερωθούν οι γονείς του. Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, όπου εκεί παρουσία ψυχολόγου που συνεργάζεται με την Αστυνομία ενημερώθηκαν για το θλιβερό περιστατικό.

Ο 34χρονος βρέθηκε σε λιόφυτο στην περιοχή της Σητείας, ενώ ο δεύτερος - 35χρονος - εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του, στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου όπου έφτασε μόλις χθες, προκειμένου να υπηρετήσει σε υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσαν  σε διαφορετικά τμήματα, ο ένας στο Λασίθι και ο άλλος στην Αττική. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι αυτοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στην απελπισία και το απονενοημένο διάβημα.

Η οικογένεια της ΕΛΑΣ είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα, των συναδέλφων τους που αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής τους.

Στις τοπικές Αρχές επικρατεί αναστάτωση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της διπλής αυτής τραγωδίας.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο πατρινός αστυνομικός είχε αφήσει σημείωμα για τους λόγους του απονενοημένου διαβήματος.