Χουάνγκ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν εξέφρασε ο Χουάνγκ μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, τονίζοντας ότι θέλει να κάνει ακόμη καλύτερες εμφανίσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό:

«Δεν θα ήταν ευγενικό θεωρώ, να πω πως θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα. Ωστόσο, αν μου δοθεί μια ευκαιρία και σε ένα άλλο μεγαλύτερο πρωτάθλημα, είμαι έτοιμος για όλα. Αν πάντως δεν μου δοθεί μια τέτοια ευκαιρία, θα ήθελα να δείξω μια ακόμα καλύτερη εικόνα τη νέα σεζόν. Αισθάνομαι πως έχω μεγαλώσει εδώ και ένα χρόνο»

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:

«Την προηγούμενη σεζόν, έπαιξα με τον Ολυμπιακό και με την Εθνική μου ομάδα, τα περισσότερα παιχνίδια μου σε μια χρονιά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα πως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Ως ποδοσφαιριστής, έχω αναπτυχθεί στη διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και σε άλλες πτυχές».

«Είτε θελήσεις να μείνεις στην ομάδα που είσαι, είτε να πάρεις μεταγραφή, το μόνο που σε απασχολεί είναι να παίξεις ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Όπως συνέβη και στο Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ, δεν χρειάζεται να… τρομοκρατείσαι. Μου ζητάει να ανεβαίνω πολύ ψηλά, σε υπερβολικό βαθμό θα έλεγα (γέλια). Στα φιλικά που δώσαμε τον Μάρτιο μπήκαν πολλά γκολ και αυτό μου φάνηκε διασκεδαστικό».