Δυτ. Ελλάδα: Επιχείρηση του Λιμενικού για τη μεταφορά 33χρονης που υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα (ΦΩΤΟ)

Ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου στις 12:35 από υπεύθυνο ιχθυοτροφείου στην θαλάσσια περιοχή του Μεσολογγίου για επείγουσα μεταφορά 35χρονης εργαζόμενης η οποία δέχθηκε τσίμπημα από κάποιο έντομο ή σκορπιό.

Άμεσα απέπλευσε σκάφος του Λιμεναρχείου που παρέλαβε την ασθενή και την μετέφερε στην παραλία Τουρλίδας, όπου ανέμενε σταθμός του ΕΚΑΒ για την διακομιδή της στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα υπέστη αλλεργικό σοκ, όμως το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα και είναι καλά στην υγεία της.

Δυτ. Ελλάδα: Επιχείρηση του Λιμενικού για τη μεταφορά 33χρονης που υπέστη αλλεργικό σοκ από τσίμπημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Μπήκε σπίτι του, τον απείλησε με όπλο και τον χτύπησε για να καταθέσει ψέμματα στις Αρχές!